Irányítási politika


A BEROTEL működésének alapvető célja, hogy megbízható munkavégzéssel elnyerjük és fenntartsuk a megbízóink, a lakosság, illetve egyéb partnereik bizalmát és továbbra is a fenntartható fejlődés elvei szerint dolgozzunk.
Szervezetünk elkötelezetten vállalja a jogi alapon rendezett viszonyokat, a megbízhatóságunkat, a szabványoknak és egyéb rendeleteknek való megfelelőséget, a belső igényességünket, a komplex és biztonságos szolgáltatásra való törekvésünket, az eredményes és szerződésszerű teljesítést.

Tevékenységeink szervezett működése érdekében kívánjuk az ISO 9001:2009, az ISO 14001:2005 és az OHSAS 18001:2007 szabványok követelményeinek megfelelő hatékony integrált rendszert működtetni. A rendszer működtetése garantálja szolgáltatásaink folyamatosan javuló, kifogástalan minőségét, biztosítja szolgáltatásaink folyamatosan javuló környezeti kibocsátását, a folyamatos fejlesztést és hatékony munkahelyi, egészségvédelem és biztonságirányítást, valamint vevőink és az érdekelt felek megelégedettségét.

A BEROTEL elkötelezi magát a minőségi, környezetvédelmi és egészségbiztonsági jogszabályok és egyéb külső előírások maradéktalan betartása, valamint a felmerülő problémák megelőzése mellett.

Folyamatos céljaink:

A kitűzött céljaink elérését a vezetőség elkötelezettsége támogatja, a környezeti célok számszerűsítése ellenőrizhetővé teszi, a folyamatos alkalmasságát a rendszeres átvizsgálása biztosítja. Elvárjuk, hogy minden dolgozó, és alvállalkozó személyes tudásával és felelősségével járuljon hozzá Társaságunk sikereihez.

Üzleti partnereink együttműködésére a sikeres megvalósítás érdekében ugyanígy számítunk.
Integrált vállalati politikánk megvalósításáért az ügyvezető igazgató felelősséget vállal.