Tisztelt Látogatónk!


Üdvözli Önt a BEROTEL - a magyarországi távközlési és informatikai szolgáltató honlapján!

A Társaságunk a távközlés és az informatika konvergenciájából adódó új technológiákra és a kiemelt szakismeretekre igényt tartó ügyfeleiket magas színvonalon szolgálják ki. A BEROTEL üzletpolitikája és célja, hogy kiemelkedően magas színvonalú munkát végezzen és elismerést vívjon ki a távközlési szolgáltatás terén, megnyerve ügyfelei elégedettségét.

E cél megvalósítása érdekében a BEROTEL kiválóan képzett, nagy tapasztalatokkal bíró munkatársakkal rendelkezik, valamint minden olyan eszközzel és berendezéssel is, melyek a távközlési, informatikai és egyéb adatátviteli rendszerek tervezéséhez, kivitelezéséhez és üzemeltetéséhez szükségesek.

A BEROTEL gyors, megbízható, minőségi munkájával és - nem utolsó sorban - kedvező kondícióival több, a maga szakterületén országosan elismert ügyfél megbecsülését vívta ki.

Célunk továbbá fokozatos fejlődés és növekedés mellett mind jobban bővítetni szolgáltatásaink portfolióját.

Társaságunk üzleti filozófiájának kiemelten lényeges eleme a megrendelői és ügyfél igények magas szintű és teljes körű kielégítése.

Ezt a célt szolgálja kollégáink kiemelkedő tudásának további fejlesztése – hazai és külföldi szakmai ismeretek bővítése - valamint a folyamatosan korszerűsödő és bővülő eszközparkunk.

Munkatársaink a cégalapítást megelőzően többéves beruházói, projektvezetői, kivitelezői, fenntartói, üzemeltetői és szolgáltatói tapasztalatot szereztek a távközlési szegmens területén több piacvezető szolgáltatónál, illetve egyéb nagy volumenű távközlési projekt vezetésében és lebonyolításában.

A BEROTEL nevében köszönöm érdeklődését, remélem, hamarosan üzleti partnerként köszönthetjük egymást.